359 Hip Hop Awards 2016 ексклузивно по VIVACOM Arena

Собственият 24-часов филмов канал на VIVACOM – VIVACOM Arena, ще излъчи ексклузивно 359 Hip Hop Awards 2016 на 7 февруари (неделя) от 21:00 часа. Церемонията по награждаването ще може да гледате отново и по 359 TV  на 12 и 13 февруари, съответно – петък и неделя, от 22 часа.

Партньорството на 359 TV и VIVACOM обаче не спира до тук – радваме се да съобщим, че от 1 февруари 359 TV ще се излъчва в IPTV мрежата на VIVACOM – платформата за интерактивна телевизия за телекома.

Любимата си музикална лайфстайл телевизия, вече ще може да намерите в SD качество на позиция  121 като част от допълнителен пакет Smart в IPTV мрежата на VIVACOM, както и в HD качество – на позиция 120 като част от допълнителен пакет Smart HD.

Пакетите за IPTV – Smart и Smart HD на VIVACOM в момента се предлагат промоционално със 75% отстъпка от стандартната цена – 1,45 лв. с ДДС на месец за Smart и 3,45 лв. с ДДС за Smart HD. Пакет Smart предоставя достъп до допълнителни над 35 канала, а Smart HD ви дава допълнителни над 25 HD канала.

Интернет базираната телевизия на VIVACOM дава възможност на зрителите да гледат любимите си програми в удобно за тях време, без да се съобразяват с ТВ програмата. Сред най-полезните й функции са Catch-up TV, Time shift TV, TV Recorder, Delay TV, TV Apps, Video On Demand и Multiscreen/OTT услуга. Съвсем не случайно, като една от най-актулните и прогресивни музикална телевизии, избарaхме да станем част от семейството на  VIVACOM IPTV.

Много скоро очаквайте и следващи сезон на авторска продукция на вече съществуващите и напълно нови предавания по любимата 359 TV.

Leave a Reply