Гледайте 359 Hip Hop Awards 2016 онлайн в реално време от всяка точка на света

С участието на 100 Kила, Ъпсурт, Гери-Никол, E.C.C.C, Pavell & Venci Venc’, F.O., Ice Cream, Спенс, Марина Кискинова, Майкъл Флеминг (Lexus), VS Dance & X- Energy, DJ Big Bo & DJane CASS.

Шоуто ще се стриймва в РЕАЛНО ВРЕМЕ в интернет и ще може да се гледа от ЦЯЛ СВЯТ от линка по-долу през специална музикална платформа. Тази екстра е за тези, които няма да имат възможност да дойдат и да гледат на живо шоуто в зала EFE на хотел Маринела – София​. По време на директния стрийм ще можете да пишете и коментирате събитието в специaлния chat room (в дясно на екрана). Лайв стрийма започва точно в 20.00 ч. на 5-ти февруари от ТОЗИ ЛИНК: 

https://www.stageit.com/100_k_e_c_c_c_pavell_venci_venc_f_o_ice_cream_lexus_vs_dance_x_energy_dj_big_bo_djane_cass/359_hip_hop_awards_2016_live_stream/53099

Можете да се логнете в платформата чрез вашия Фейсбук профил (отнема секунда) и така да имате възможност да си закупите електронен билет за Онлайн Шоуто на стойност $2, а заплащането може да стане с Paypall или карта. Валутата в платформата е кръстена “Ноти – Notes” (80 Notes = 8$). Споделете с приятели за този нов и иновативен проект, в който ще можете да гледате в реално време онлайн концертите на вашите любими изпълнители представени от BG Online Concertshttps://www.facebook.com/BGOnlineConcerts )

След раздаването на статуетките, победителите във всички категории ще направят и първия концерт на победителите, които заедно ще избухнат със своите фенове. Това ще е най-мащабното черно парти правено някога, което ще остане незабравимо, защото нито един клуб в нощна София не може да събере всички над 80 български артисти и лейбъли, които ще празнуват заедно със своите почитатели вечерта на победителите.

Leave a Reply