Билетите за 359 Hip Hop Awards 2016 изчерпани

Блясък, червен килим и едно различно ниво ви очакват!

Една от най-актуалните към момента ВИП локации в София – зала EFE на хотел „Маринела“ е вече готова за звездното събитие на българската хип хоп сцена – 359 Hip Hop Awards 2016.

24 статуетки ще намерят своите победители сред 75 номинирани на бляскава церемония в петък от 20 часа – билетите за нея са вече изчерпани, но все още имате шанс да присъствате на уникално по рода си афтър парти, събиращо хип хоп елита на България на едно място. На входа на залата след 23 часа във вечерта на наградите може да закупите своя пас за празнуване заедно със звездните победители. Стойността му е 20 лв. и ви гарантира незабравимо изживяване с любими изпълнители.

ss

Не пропускайте най-мащабното черно парти правено някога с над 80 български артисти и лейбъли, сред които 100 Kила, Ъпсурт, Гери-Никол, E.C.C.C, Pavell & Venci Venc’, F.O., Ice Cream, Спенс, Марина Кискинова, Майкъл Флеминг (Lexus), VS Dance & X- Energy, DJ Big Bo & DJane CASS.

Ако все пак нямате възможност да присъствате, не забравяйте, че шоуто ще се стриймва в РЕАЛНО ВРЕМЕ в интернет и ще може да се гледа от ЦЯЛ СВЯТ от ТОЗИ ЛИНК от 20.00 ч. на 5-ти февруари (петък): 359 Awards 2016

От същия линк можете да си вземете електронен билет (2$ – чрезPaypall или Credit / Debit Card). По време на директния стрийм ще можете да пишете и коментирате събитието в специaлния chat room (в дясно на екрана).

Leave a Reply